Blogginspiration

Det är bra att låta en viktig fest ha ett färgtema. Det blir lättare för gästerna att ta in och enklare för arrangören att hitta passande attiraljer. Och det blir fint naturligtvis!
Men ta ett steg längre, man kan göra så mycket mer än bara välja en eller två fina färger.
Rockabilly-bröllop kan bli riktigt häftiga. Dekorera med godis istället för blommor. Gå loss på mönstrade tyger, vitt med svarta prickar till exempel. Åk raggarbil och bjud på cocacola som välkomstdrink, gärna i flaskor med snygga sugrör och låt ett äkta rockabilly-band hålla i kvällens underhållning. Ta in ett danspar som röjer loss på dansgolvet och inspirerar gästerna. Servera varmkorv och pucko till vickningen och bjud givetvis på öl däremellan.
Eller välj att ha bröllop i en gammal lada och klä in den i spets. Välj vitt, och silver, fattigmanssilver och prismor och gröna löv. Gamla tider med inspiration från gamla långfilmer från 40-talet.
Bjud på mat som känns gammeldags men ändå väldigt ny och rolig, helstekt lamm från en grill utanför lokalen, rullrån med lingongrädde, mat producerad från lokala hantverkare och dryck serverad i trä- eller zinkkar.
Avsluta kvällen med en kakbuffé. Låt några utvalda gäster ta med hembakade kakor och tårtor, ställ allt på ett bord i olika nivåer, gärna med fint tårtpapper under. Dekorera med blommor. Skära nyponrosor är väldigt fint i såna här sammanhang!
Inspireras mer på den här underbara bröllopsbloggen: http://snippetandink.blogspot.com/
Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0