Gott 2010!!!

Hoppas att helgerna har varit fina och fulla av frierier : )
Jag har aldrig haft så mycket att göra och ber lite om ursäkt för min frånvaro här i bloggen. Det är ett litet nyårslöfte att bättra mig på den fronten.
Just nu planeras det för fullt inför de två stora bröllopsmässorna här i Stockholm i slutet av januari och början av februari. Mer info om det kommer inom kort!
Min hemsida kommer att uppdateras i och med att jag blir ny agent för två vackra ångbåtar här i Stockholm. En kall eftermiddag i december fotograferade vi en av båtarna!   
Här är ett smakprov på den vackra interiören ombord på S/S Frithiof, lampetten intill den vackra dörren är bara en liten del av allt det fina ombord. Båten rymmer 62 minglande passagerare och 20 sittande i salongen. Ett av stans bästa cateringföretag; Carotte Catering har tagit fram helt fantastiska menyer anpassade till alla tänkbara festligheter ombord. Dessa kommer också presenteras på hemsidan inom kort.
Båten kommer att få en ordentlig presentation under bröllopsmässorna och då kommer även kapten att närvara. Men blir ni nyfikna redan nu så boka en visning! Många populära bröllopsdatum börjar redan bli bokade.
Det här året blir garanterat ett bröllopsår att minnas. Det var länge sedan vi hade ett kungabröllop i Sverige och nu har vi två att se fram emot!
Jag är säker på att 2010 blir ett väldigt bra år!
Ha det så gott i kylan!
Elin

RSS 2.0