Längtat efter er!

Nu är jag tillbaka efter en kortare mellanlandning på i ett annat jobb. Efter den otroligt intensiva bröllopssommar som jag hade 2011 var jag anställd en liten stund som projektledare på Carotte Catering. Jag har pysslat med samma saker som här på Big Day, men även haft ansvar för events och andra typer av fester än bröllop. Jag har lärt mig massor och är så himla lycklig att vara tillbaka i mitt eget företag igen, med nya idéer, erfarenheter och en nytändning som jag hoppas smittar alla mina fina kunder som jag bokar till sommaren 2012! Redan nu ser augusti bli den mest populära bröllopsmånaden, så skynda på om ni vill ha tid med mig!
En dröm blev sann i somras, jag fick görta ett bröllop på Fårö!
Jimmy och Frida vigdes på stranden vid gamla hamn och festen hölls på Lauters en kväll i juli. Det blev en varm kväll, med gyllene solsken, värme, grönska och tårfyllda tal. Sugartown och Maria Ahlin stod för dekoren och förarbetet och jag tog vid veckan innan det var dags att genomföra bröllopet. Tack för förtoendet Maria, det blerv ju himla bra!
Nygifta och lyckliga. Fridas klänning är vinatge från London, och Jimmys solbränna skvallrar om att Fårö verkligen bjuder på sommarväder som nästan känns osvenskt!
Kaffe, tårta och solsken, vem kan glömma en kväll som denna?
Fridas pappa Kent, som vanligtvis arbetar som attrbutör gjorde ett makalöst fint och kreativt arbete med skyltar och roliga idéer. Här ser ni flakmoppen som brudparet burnade in på när gästerna samlats på Lauters i väntan på kvällens aktiviteter. Skylten är en av många!
Lauters drabbades av en fruktansvärd brand bar anågra veckor innan bröllopet och på sista bilden ser hur fantastiskt fint man lyckades återkapa en festvåning av en ruin. Här öppnade baren under kvällen, och jag kan lova att ingen någonsin ville åka hem!
Nu är det vinter igen, men idag skiner en sol som mera påminner om vår. Jag laddar för att skapa en ny hemsida som bättre ska visa vem jag är, hur jag arbetar och vad jag gjort genom åren. Alla fina referenser, vackra bilder och häftiga stylingar måste få lite mer plats. Känns väldigt roligt!
Önskar er alla en fin vår!
Kram Elin

RSS 2.0