Halloween!

Å den här kanske man skulle bjuda alla små spöken på!
Kakan kommer från Martha Stewart, här är receptet!
Hösten är ett faktum, det är ju nästan vinter redan. Jag sitter inne och kikar ut på solen som lyser genom de bleka lövverken. Tror att ljusslingan åker ut på balkongen innan november hinner komma, fast just nu står en pumpa där och skräms.
Idag har mitt arbete mest bestått i planering av annonser, det är sådana tider nu. På bröllopsfronten är det också en del att göra. Många är på jakt efter festlokal till bröllopsfesten, och det är klokt att börja leta tidigt!
Jag håller också på att sätta ihop ett nytt paket för er som vill komma i form till bröllopet. Jag och företaget Hälsotrappan kommer inom kort att lansera ett en ny tjänst som innefattar allt för er som vill komma i form, må bra och ha en stressfri planering av bröllopet på samma gång. Håll utkik på hemsida, eller ring mig så berättar jag mer redan nu!
Men snart smiter jag ut i höstsolen en sväng!
Kram och trevlig tisdag!

Bröllopsmagasinet!

Äntligen damp den ner på hallmattan!

Big Day figurerar på inte mindre än tre ställen i magasinet. Med allt från scenografi av herrmodefotografering till intervju. Jättekul att äntligen få se slutresultatet! Tack Superduktiga fotograf Alicia Swedenborg för att du invigde mig i projektet!
När jag fått ordning på scannern kommer lite material här på bloggen.

Hedvig & Christian

Det här damp ner i mejlboxen från Hedvig & Christian för ett tag sedan:
"Tack för ett enastående arbete kring bröllopet! Det hade inte blivit lika lyckat utan dig och det blev verkligen fantastiskt. Och alla våra vänner har jublat över hur fint allt var, hur god maten var, att allt gick så smidigt och snyggt och att det blev sånt otroligt drag på dansgolvet. Många har kallat det för bästa festen de någonsin varit på. Det värmer."
Tack kära ni, det var verkligen en fin dag där ute på Trångholmen!

Kram Elin

RSS 2.0