Ett litet mejl som värmde!

Idag damp det ner ett mejl!

Det kommer en riktig referens på referenssidan, men det är kul med spontana texter också : )

 

Hej Elin,

 

Tack själv!!!! Vilket fantastiskt jobb du gjorde på båten! Det blev verkligen jätte lyckat! Vilken fin dag vi fick! Fanns ingenting som inte gick i lås som det skulle. Helt galet bra! Vi är enormt lyckliga...

 

Maten och servicen var utsökt. Det blev ett väldans party på kvällen! Fick släpa ut gästerna från stället strax innan tre då sista bussen skulle gå.. Precis som det ska vara. :) Så mycket intryck att man inte kan ta in allt. Dansen gick förresten som smort, he he! Folk tjöt av skratt, så det tror jag vart bra.. :)

 

Jag vill tacka dig för ett super jobb! Vi trodde nog inte att vi behövde en bröllops co-ordinator, men du har verkligen underlättat vår resa! Du har hjälpt till med allt från vigselförrättare till bröllopsresa. TACK!!!!!!!!

 

Kram

KarinBlogginspiration

Det är bra att låta en viktig fest ha ett färgtema. Det blir lättare för gästerna att ta in och enklare för arrangören att hitta passande attiraljer. Och det blir fint naturligtvis!
Men ta ett steg längre, man kan göra så mycket mer än bara välja en eller två fina färger.
Rockabilly-bröllop kan bli riktigt häftiga. Dekorera med godis istället för blommor. Gå loss på mönstrade tyger, vitt med svarta prickar till exempel. Åk raggarbil och bjud på cocacola som välkomstdrink, gärna i flaskor med snygga sugrör och låt ett äkta rockabilly-band hålla i kvällens underhållning. Ta in ett danspar som röjer loss på dansgolvet och inspirerar gästerna. Servera varmkorv och pucko till vickningen och bjud givetvis på öl däremellan.
Eller välj att ha bröllop i en gammal lada och klä in den i spets. Välj vitt, och silver, fattigmanssilver och prismor och gröna löv. Gamla tider med inspiration från gamla långfilmer från 40-talet.
Bjud på mat som känns gammeldags men ändå väldigt ny och rolig, helstekt lamm från en grill utanför lokalen, rullrån med lingongrädde, mat producerad från lokala hantverkare och dryck serverad i trä- eller zinkkar.
Avsluta kvällen med en kakbuffé. Låt några utvalda gäster ta med hembakade kakor och tårtor, ställ allt på ett bord i olika nivåer, gärna med fint tårtpapper under. Dekorera med blommor. Skära nyponrosor är väldigt fint i såna här sammanhang!
Inspireras mer på den här underbara bröllopsbloggen: http://snippetandink.blogspot.com/
Lycka till!

Karin & Leif 16/9 2009

Igår vigdes Karin och Leif ombord på en av Stockholms finaste ångbåtar S/S Mariefred. Stort grattis till er, och tack för ett fantastiskt arbete med planeringen av bröllopet!
Vädret var nästan osannolikt fint och vigseln ombord var bland det vackraste jag sett.
Jag minns när vi sågs i början av januari och drog upp lite riktlinjer för hur det här bröllopet skulle ta form. När vi klättrade runt på gamla Maja (båten) på vårvintern då hon låg vid Beckholmen med golvet delvis uppbrutet och med hela fördäck täckt med presenningar kändes det ändå som att vi var något på spåren. Kapten Claes Insulander och jag började skissa på hur en rutt, och när vi kom på att båten kunde plocka upp Karin vid Drottningholms slott blev resten lätt!
Vi kastade loss från Stadshuskajen kl.16 tillsammans med 86 gäster samt en förväntansfull brudgum ombord. Gästerna minglade och drack choklad spetsad med punch för att sedan samlads på fördäck. När vi närmade oss slottet spelade musikerna "Come to me". Karin och tärnorna gick vid stranden och kom ut på bryggan i samma sekund som båten la till. Sedan gled vi, ljudlöst ut i Mälaren igen och vigseln satte igång. Vigselförrättaren Bi Dahlborg höll en stämningsfull ceremoni som avslutades med "Sign sealed delivered" och ett rejält tutande från ångbåtsvisslan.
Kaptenen Claes Insulander följer vigseln uppifrån kaptenshytten.
Kvällens festligheter hölls på Jungfrusunds Marina och där bjöd brudparet på en hel del överraskningar.
En oförglömlig dag för alla som var med och för mig höll i planering och koordinering. Karin och Leif har varit extremt strukturerade, så det har varit enkelt och väldigt roligt!
Bröllop ombord på båtar i Stockholms fantastiska skärgård och på Mälaren är verkligen något jag kan rekommendera!
Längre fram i höst kommer det mer information på hemsidan om vigslar till sjöss, håll utkik!
Kram från mig så länge!
Elin

RSS 2.0